Tuesday, March 31, 2009

Absober NEWSR Belakang (BATANg BESAR) Dengan SPRING RSR Untuk KANCIL


Halfcut condition, gambar lain absober ini dengan gambar spring akan diupload kemudian, RM250nett

Lampu KACA Cromax L2s Untuk KANCIL


Halfcut condition, seperti dalam gambar, ada sopek skit kat lampu tu,tapi sesiapa ada eyelips bolehla tutup bahagian sopek tu, RM340

Lampu KACA Cromax L2s Untuk KANCIL


Halfcut condition, seperti dalam gambar, ada sopek skit kat lampu tu,tapi sesiapa ada eyelips bolehla tutup bahagian sopek tu, RM340

Steering TRXX 4 Spoke Untuk KANCIL


Halfcut condition, ada sopek skit,Sesiapa yang ada steering ni tapi bahagian tengah takda, atau sesiapa punya bahagian tengah tapaknya dah patah boleh la amik, RM100nett
Halfcut condition, ada sopek skit,Sesiapa yang ada steering ni tapi bahagian tengah takda, atau sesiapa punya bahagian tengah tapaknya dah patah boleh la amik, RM100nett

Steering TRXX 4 Spoke Untuk KANCIL


Halfcut condition, ada sopek skit,Sesiapa yang ada steering ni tapi bahagian tengah takda, atau sesiapa punya bahagian tengah tapaknya dah patah boleh la amik, RM100nett

Subwoofer Dengan Box Becermin


Halfcut condition, S.Woofer, Datang untuk test dengan amplifier korang, RM300

Friday, March 27, 2009

Side Skirt L502 Untuk KANCIL


Halfcut condition, RM170

Tuesday, March 24, 2009

Console BOX Dengan CHANGER L5


Halfcut condition, datang Completed Dengan Tapak, CD Changer MASIH BERFUNGSI DENGAN BAIK, Sesiapa yang pakai radio/player atau doubledin CARROZERIA memang boleh sambung dengan CD changer ni, RM400nett

Saturday, March 21, 2009

Meter Untuk WIRA/SATRIA


Halfcut condition, Meter Dengan RPM utk satria atau wira 1.3 yang tak ada RPM,datang dengan soket, RM250

Friday, March 20, 2009

Bumper Depan L5 Moderno


Halfcut condition, RM180nett

Thursday, March 19, 2009

Sportrim 14inci BR atau BLACK RACING Original PCD 114.3


Halfcut condition, Seperti dalam gambar PCD 114.3, RM1k
Call 0122261604

Tuesday, March 17, 2009

Bumper dpn l2s utk kancil


Halfcut condition, rm450

Monday, March 16, 2009

Lampu kaca kristal L5


Halfcut condition, rm250nett

Sportrim RAYS ENGINEERING Japan PCD 100

item sold!!!

Cermin Depan CROMAX Double Layer


Halfcut condition, seperti dalam gambar, RM250

Ting tong bakushimas


Halfcut condition, bleh test dpn mata, rm250nett

Tuesday, March 10, 2009

Sunday, March 8, 2009

Console box L5 siap tapak


Rm200

Seat belt tulisan mira dpn shj


Rm150net

Speaker kenwood 100watts


Rm100

Kenwood speaker dashboard gsr 90watts


Rm80

Speaker carozeria 2way


Rm120

Speaker carozeria 150w 3way


Rm130

Frame dpn L5


Sesiapa yg nk pakai bodyparts L5 dan nk nmpk cun, kena pakai frame ni, rm50

Tayar spare L5


14inci, sesiapa yg dh convert disk L5 dpn blakang kena tuka rim ni, rm120net

Thursday, March 5, 2009

Suis dan wiring utk side mirror lipat moderno/L5..


Suis dr model nissan ...just beli wiring dan suis ni...plug n play je.., rm60nett

Suis heater chrome l5


Chrome celup Cun, rm50net

Defi boost meter


Dtg dgn control unit dan sensor tp soket
Ke meter da takda, rm500

Sportrim L5 utk kancil


1 tayar cun, 1 tayar
Ok, 2 tayar kena tukar, rm550nett

Tuesday, March 3, 2009

Bonet belakang moderno dgn spoiler


Bonet ni tinted dia yg jenis bleh bukak2, rm500

Bonet dpn flat moderno


Utk sesiapa yg dh pakai bumper mira j, l2s, moderno dan yg sejenis dgnnya,
Rm150

Twinpipe Jasma utk kancil


Rm150

Tray air utk dashboard l5


Bleh letak air dgn ada tmpt letak brg2 kecik, rm80nett

Handbrake ori hitam utk kancil


Rm50

Monday, March 2, 2009

Seat belt mira dpn blkg utk kancil


Rm250nett, call 0122261604

Radiator turbo manual utk l2/l2s/L5 ATAU kancil


Complete kipas dan motor,rm180